Automate your Marketing
with Womplify




 
zainab's FotoPage

By: zainab daud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Jun-2008 02:19 Email | Share | | Bookmark
TAMAN NEGARA 18-20 JUN 2008

 
 
 
View all 76 photos...
Naik je keje seminggu lebih aku kena g bengkel Transformasi Perpustakaan : Cabaran Perpustakaan Akademik di Persona Village Resort Taman Negara...Aku as usual jadi urusetia..Bertolak dari opis kul 1030pg..plan nak bertolak 830 pagi tapi, disebabkan lecturer tuh baru jek emel nota bengkel..terpaksa siapkan nota2 dulu baru bertolak..x smpi sejam aku bertolak..aku dpt SMS dari boss..suh balik bertugas pagi Jumaat...aku, din and aziz..bengang jerk..

Aku g bengkel parents in law datang umah sebab risau hubby x leh handle 3 orang hero n heroin tuh...nasib baik gak la aku kena balik awal..si kecik tuh meragam plak waktu malam..biasala..x penah putus susu badan..

Ok la byk pic to view...hehhehe..


Monday, 30-Jun-2008 00:07 Email | Share | | Bookmark
MIRZA ZAARA

Aku B4 Operation
Zaara 1st Day
1st Day gak
View all 12 photos...
Alhamdulillah...aku selamat melahirkan seorang bayi perempuan yang comel pada 080408 jam 14.00 di Kuantan Medical Centre. Berat dia 2.82kg.. Dugaan semasa mengandungkan Mirza Zaara bermacam-macam...Semasa mengandungkan Zaara aku dimaklumkan oleh Prof Dr. Mokhtar Awang kandungan aku berisiko iaitu Major Plasenta Previa.. (uri bawah).. at any time boleh bleeding. Bila kandungan aku masuk 32 minggu aku diberi MC sampai hari melahirkan... Masa kandungan 35 minggu, aku g KMC appointment mcm biasa... balik dari KMC..time makan perut aku rasa semacam..kejap..kejap sakit..kejap kejap ilang...ingatkan biasa jerk...pagi tuh aku kuar dari bilik air..Mirza & Ilhan nampak darah menitis atas lantai..Panik aku...Aku, hubby and anak2 bersiap2 terus ke KMC..on d way sms dr maklumkan perkara tersebut..1/2 jam je hubby bawak keter dari Pekan ke Kuantan...punya la laju..

Aku kena tahan kat wad..Dr. kata dia akan tahan sampai aku bersalin..uish lama tuh 3 minggu...bape ribu la nak kena byr..dia kata kalu nk transfer ke GH pun boleh...bila pikir2 nak ke GH..risau aku..bukan apa nnt anak2 x leh dtg melawat..lagipun layanan dia kureng..(experience fr the past..) Nasib baik 3 hari je bleeding..pastu ok dh..aku pujuk dr. mintak kuar jugak..Alhamdulillah Dr. bagi n kata risiko tanggung sendiri...

Bila g last check b4 operation..Dr. kata alhamdulillah..x apa2..dia pun risau gak tuh...sb benarkan aku balik hari tuh..080408 pagi aku gi KMC check in dan tunggu operation..kul 1 lebih baru masuk OT... kul 3 lebih bila aku ditolak ke bilik..aku rasa sakit sangat...dr. bagi lagi ubat tahan sakit....uish...operation kali ke3 nih lebih menyakitkan...ya la dia toreh tempat yang sama gak.. Aku ditahan 4 hari. Hari ke 4 tuh ingat leh balik tapi Zaara kena tahan plak..kena kuning...nasib baik x teruk hari ke 5 boleh balik...

Berpantang di Kulai selama 2 minggu je pastu balik ke Pekan berpantang sendiri...skang dah naik keje...melambak2 keje aku mana x 3 bulan tak keje..walaupun ada yang ganti tapi...ada gak benda2 yang pending kena setelkan...

Ok lah..ni dia few pics to view...


Wednesday, 12-Dec-2007 04:47 Email | Share | | Bookmark
My Kitchen Cabinet....

Kaler Merah and
Putih...
Alhamdulillah...Kami berpindah ke rumah sendiri pada 27 Oktober 2007. Aku beli kat Taman Perdana 2 Pekan... ermm..walaupun jauh dari opis aku kat Gambang nih..tapi, disebabkan perancangan jangka panjang aku beli gak kat Pekan...1st..hubby mmg keje di Pekan.. 2nd UMP akan pindah ke kampus tetap di Pekan... Walaupun ntah berzaman lagi tak pelah..nak tunggu2 umur dah banyak..ni pun masa pencen nnt aku kena bayar lagi utang rumah selama 2 tahun...

Rumah aku tuh x buat apa2 renovation pun.. bajet ciput..sb dah berhabis ke kitchen cabinet... simple je tapi, disebabkan material dia mahal tuh yang kos hingga belas2 ribu.. xpela..umah sendiri asal puas hati... dan kenala rajin memasak..kalu x rugi le kabinet mahal2 wat perhiasan jerk.. Stool pun x beli lagi..cadang nak beli 2 bijik kaler merah dan putih..matching with the cabinet....



Wednesday, 12-Dec-2007 04:29 Email | Share | | Bookmark
My Lovely Daughter n Son

Mirza..
Ermm..gaya ayu le tuh..
Ilhan..
View all 9 photos...
Erm..baru2 nih amek gambo Mirza bertudung..n aku pun amek kopiah pakaikan Ilhan..Few pics taken... erm..Mirza memang kaki posing... nak amek gambo Ilhan dia sibuk gak nak menempel...Comel tengok mereka... ermm...geram...


Wednesday, 12-Dec-2007 04:03 Email | Share | | Bookmark
My Hubby..

Masa dia botak..hehehhe
Ni dh ada rambut..
Auw..tergoda u..
View all 8 photos...
Erm...kelako jerk bila hubby kata opis dia wat Dinner kt Bkt Kiara...Tema kali nih missmatch..maknanya staf lelaki pakai baju perempuan dan staf perempuan pakai baju lelaki.. Macam non-malay semangat le ... hubby kata ada yang pakai baju tido seksi..pakai wig dan macam2 lagi.. aku tak tau nak suh dia pakai baju apa...sebab aku nih comei mana dia muat nak menggayakan baju aku... baju mengandung aku pun dia pakai sendat..Last2 aku tepon kawan pinjam blouse dia.. ermm..aku bekalkan tudung, scarf, pin tudung... tapi, last2 dia pakai macam org tua plak.. pin tudung aku tuh ntah mana ilang...yang gambo tudung proper tuh.. masa kat umah... aku pakaikan dan make up sekali... hahhaha nak gelak aku mcm nyah you....

Njoy viewing few pics...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net